0 Item(s)
€0.00
Etusivu >>  Dynafit >>  Naisten vaatteet >>  sukkahousut >>  Dynafit Vertical Racing Suit Sukkahousut Naisten vaatteet

Ryhmät

Dynafit Vertical Racing Suit Sukkahousut Naisten vaatteet [135982906]Dynafit Vertical Racing Suit Sukkahousut Naisten vaatteet
Move your mouse over image or click to enlarge
Dynafit Vertical Racing Suit Sukkahousut Naisten vaatteet
€108.00  €59.40Säästä: 45%
  • Malli: 135982906
  • 5000 Kpl varastossa
  • Dynafit Vertical Racing Suit Sukkahousut Naisten vaatteet
  • Dynafit Vertical Racing Suit Sukkahousut Naisten vaatteet Nopeat kuljetukset
  • Dynafit React Dry Sho Tights Sukkahousut Naisten vaatteet
  • Dynafit React DST Short Tights Sukkahousut Naisten vaatteet

Valitse:Määrä

Dynafit Vertical Racing Suit Sukkahousut Naisten vaatteet_checkout
Dynafit Vertical Racing Suit Sukkahousut Naisten vaatteet

Vertical kilpa puku on kevein, nopein yhtenäinen koskaan kehitetty pystysuoraan käynnissä. Innoittamana hiihto vuorikiipeily rotu sopii, tämä yleinen ääriviivat kehon virtaviivaisen istuvuuden ja tarjoaa pehmeän tuntuman ihoa vasten. Puku on tarjolla pieni geeliä ja laitteet taskut kiinnitettävä tärkeimpiin ihoalueille, jotta urheilija rodun kanssa vähintään lisäpainon ja ilman constrainment. Valmistettu Miti ja Carvico Italian kankaita, puku ei vain vetää hiki pois iholta nopeamman haihtumisen, mutta tarjoaa myös hengittävyyttä ja vapauden liikkua.
Ominaisuudet:
4 Way Stretch
Kulutusta kestävä
useita Taskut
UV-suoja
Integroitu tuuletus
hyödyt:
hengittävyys
kepeys
lämpö
Kestävyys
vesi Proofness
Tuuli Proofness
Tekniset tiedot:
Paino: 150g
Tärkeimmät materiaali:
PL STRETCH INTERPOWER 130 BS
Vahvistaa Side:
PL STRETCH 210 BS
Aseta:
DRYTON JERSEY BISTRETCH 155
tekniikka:
Alpine Running:
Keveät mutta silti niin voimakas kuin lumileopardi, nämä vuori juoksijat ovat liikkeellä on monipuolinen maasto. Jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin, haastava polkuja, ja lumi ja scree kentät kaikki laittaa erityisiä vaatimuksia tietylle pois trail vaihteella. Ja etsimme poikkeuksellisia ratkaisuja: älykkäästi kevyt, urheilullinen fit, kestäviä kestävyys ja suojelu urheilija.
Free Touring:
Vapaa Touring voidaan verrata aallokko; peliä painottomassa ja keskipakovoimien vain se on pelattu vuoren ympäristössä. Vapaa Touring laitteet näkee fuusio painon optimoinnin, joka säästää energiaa nousu, ja ainutlaatuinen suorituskyvyn mitta on laskeutuminen. Aito vapaa tourers ovat laskeutuminen suuntautunut ski vuorikiipeilijöiden jotka palkitaan aallokko poikki koskematon puuterilunta jota ponnistuksin oman lihaksia. "Ansaita sinun vuorosi" kuten sanotaan.
Ski Touring:
Tuntijoiden keskuudessa Ski tourers, jotka nauttivat miellyttävä nousu, jota seuraa monipuolinen ja tyylikäs laskeutuminen. Ne ovat hyödyksi saatu tieto kaavalla 1 ja nopeuden touring segmenttiin. Ski Touring perustaa tarjoaa innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita monenlaisia ​​käyttötarkoituksia. Jokainen aloittelijoista ammattilaiset voivat saada takaisin ydintoimintaa hiihto energiankulutukseltaan nousuja ja nautittavaa laskuja.
Nopeus Touring:
Kurinalaisuus on noin nopeus ja haasteisiin korkealla vuoristossa. Jossain määrin, se on kuin siirtämällä kilpailukykyinen kilpa korkealla vuoren ympäristössä. Nopeus yhdistettynä korkeaan vuoria. Kruunaus kurinalaisuutta urheilun hiihto vuorikiipeily ovat tutkimusmatkoja 8000 mittarin plus huippukokousten Himalajan ja Karakorum. Sen juuri tämäntyyppistä ympäristössä, jossa on tärkeää viettää niin vähän aikaa kuin mahdollista vaara-alueella ja riskien minimoimiseksi. Nopeus on synonyymi turvallisuus täällä. Sinun on voitava luottaa 100% laitteessa, vaikka painoa on vähennetty minimiin. Sen on kestettävä erilaisia ​​maasto, jyrkkyys, ja erilaiset lumiolosuhteet Alppien ympäristössä heittää sitä.
Ski Running:
Käynnissä Ski käynnissä. Ski juoksijat nousta huippukokouksia henkeäsalpaavia nopeuksilla, kestää muutaman paljain sekunnin vaihtaa nahat niiden sukset ja tehdä korkealla laskeutuminen huippunopeudella kilpaa kellon. Sen ei ole epätavallista nähdä kertaa alle 40 minuuttia kirjattiin nousuja 1000 metrin huippukokouksiin. Aivan kuten kaavassa 1 kilpa, paino / laatusuhde on keskeinen rooli. Thats miksi tämä on keskeinen painopiste DYNAFIT Ski Running kokoelma, jossa yhdistyvät keveys korkean suorituskyvyn ominaisuuksia.
Ultra Running:
Ultra käynnissä tarkoittaa valloitusta matkoja yli 42 km (26,2 mailia), joskus jopa kauemmin kuin 100 km (62 mailia). Nämä erittäin pitkiä matkoja vaatia paitsi erityistason kestävyyttä ja voimaa urheilijoiden keskuudessa, mutta myös tuotteita, jotka ovat erityisen suojelun korkea taso ja liikkeen ohjausta. Ja joka koskee mitä tahansa maastossa alppimaaseudulle tarjoaa jopa. Huolimatta maksimaalinen kestävyys ja luotettavuus vaihde, loput kevyt on ehdoton.
Pysty Running:
Kilpailukykyinen muoto käynnissä joka tapahtuu jyrkässä maastossa. Vertical Running urheilijat liikkuvat suurilla nopeuksilla vuorella ja näyttävät uhmata painovoimaa. Ne ovat erittäin kunnossa, varmista jaloin ja on erittäin nopeita refleksejä. He käyttävät hyvin vähän vaihde, mutta mitä ne käyttävät on yksilöllisesti valittu: suorituskykyä painosuhde on tärkeä rooli näissä valmisteissa, ja se on avainkysymys kehittämisessä Vertical Running kokoelma.
Hoito:
Pesu 40 Synteettinen (Wash)
Do ei rumpukuivausta
Älä silitä
Älä kloorivalkaisuainetta
Älä kuivapuhdista

Tutustu nyt kaikkiin Naisten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät Dynafit halvin hinta Suomesta:sta, kuten Dynafit Vertical Racing Suit. Osta nyt Dynafit Vertical Racing Suit ja säästä paljon puhdasta rahaa Sukkahousut tuotteista. Lisäksi, Dynafit-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että juoksu & triatlonverkkokaupastamme voit löytää Dynafit Vertical Racing Suit:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? Dynafit halvin hinta Suomesta:n Naisten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Kuvaus


Dynafit - Naisten vaatteet - Sukkahousut

You may also like...