0 Item(s)
€0.00
Etusivu >>  Dynafit >>  Lisätarvikkeet >>  sauvat >>  Dynafit Vertical Pro Pole Sauvat Lisätarvikkeet

Ryhmät

Dynafit Vertical Pro Pole Sauvat Lisätarvikkeet [135976107]Dynafit Vertical Pro Pole Sauvat Lisätarvikkeet
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Dynafit Vertical Pro Pole Sauvat Lisätarvikkeet
Dynafit Vertical Pro Pole Sauvat Lisätarvikkeet
€168.79  €92.83Säästä: 45%
  • Malli: 135976107
  • 5000 Kpl varastossa
  • Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) Sauvat Lisätarvikkeet
  • Dynafit Vertical Pro Pole Sauvat Lisätarvikkeet

Valitse:Määrä

Dynafit Vertical Pro Pole Sauvat Lisätarvikkeet_checkout
Dynafit Vertical Pro Pole Sauvat Lisätarvikkeet

Vertical Pro kesällä napa on erittäin kevyt ja 100% hiiltä käynnissä napa, joka voidaan pakata mahdollisimman vähän koko sekunneissa painamalla painonapin
Ominaisuudet:
EVA pito laajennus
hengittävä loop
Tekniset tiedot:
Paino: 152 g
tekniikka:
Alpine Running:
Keveät mutta silti niin voimakas kuin lumileopardi, nämä vuori juoksijat ovat liikkeellä on monipuolinen maasto. Jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin, haastava polkuja, ja lumi ja scree kentät kaikki laittaa erityisiä vaatimuksia tietylle pois trail vaihteella. Ja etsimme poikkeuksellisia ratkaisuja: älykkäästi kevyt, urheilullinen fit, kestäviä kestävyys ja suojelu urheilija.
Free Touring:
Vapaa Touring voidaan verrata aallokko; peliä painottomassa ja keskipakovoimien vain se on pelattu vuoren ympäristössä. Vapaa Touring laitteet näkee fuusio painon optimoinnin, joka säästää energiaa nousu, ja ainutlaatuinen suorituskyvyn mitta on laskeutuminen. Aito vapaa tourers ovat laskeutuminen suuntautunut ski vuorikiipeilijöiden jotka palkitaan aallokko poikki koskematon puuterilunta jota ponnistuksin oman lihaksia. "Ansaita sinun vuorosi" kuten sanotaan.
Ski Touring:
Tuntijoiden keskuudessa Ski tourers, jotka nauttivat miellyttävä nousu, jota seuraa monipuolinen ja tyylikäs laskeutuminen. Ne ovat hyödyksi saatu tieto kaavalla 1 ja nopeuden touring segmenttiin. Ski Touring perustaa tarjoaa innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita monenlaisia ​​käyttötarkoituksia. Jokainen aloittelijoista ammattilaiset voivat saada takaisin ydintoimintaa hiihto energiankulutukseltaan nousuja ja nautittavaa laskuja.
Nopeus Touring:
Kurinalaisuus on noin nopeus ja haasteisiin korkealla vuoristossa. Jossain määrin, se on kuin siirtämällä kilpailukykyinen kilpa korkealla vuoren ympäristössä. Nopeus yhdistettynä korkeaan vuoria. Kruunaus kurinalaisuutta urheilun hiihto vuorikiipeily ovat tutkimusmatkoja 8000 mittarin plus huippukokousten Himalajan ja Karakorum. Sen juuri tämäntyyppistä ympäristössä, jossa on tärkeää viettää niin vähän aikaa kuin mahdollista vaara-alueella ja riskien minimoimiseksi. Nopeus on synonyymi turvallisuus täällä. Sinun on voitava luottaa 100% laitteessa, vaikka painoa on vähennetty minimiin. Sen on kestettävä erilaisia ​​maasto, jyrkkyys, ja erilaiset lumiolosuhteet Alppien ympäristössä heittää sitä.
Ski Running:
Käynnissä Ski käynnissä. Ski juoksijat nousta huippukokouksia henkeäsalpaavia nopeuksilla, kestää muutaman paljain sekunnin vaihtaa nahat niiden sukset ja tehdä korkealla laskeutuminen huippunopeudella kilpaa kellon. Sen ei ole epätavallista nähdä kertaa alle 40 minuuttia kirjattiin nousuja 1000 metrin huippukokouksiin. Aivan kuten kaavassa 1 kilpa, paino / laatusuhde on keskeinen rooli. Thats miksi tämä on keskeinen painopiste DYNAFIT Ski Running kokoelma, jossa yhdistyvät keveys korkean suorituskyvyn ominaisuuksia.
Ultra Running:
Ultra käynnissä tarkoittaa valloitusta matkoja yli 42 km (26,2 mailia), joskus jopa kauemmin kuin 100 km (62 mailia). Nämä erittäin pitkiä matkoja vaatia paitsi erityistason kestävyyttä ja voimaa urheilijoiden keskuudessa, mutta myös tuotteita, jotka ovat erityisen suojelun korkea taso ja liikkeen ohjausta. Ja joka koskee mitä tahansa maastossa alppimaaseudulle tarjoaa jopa. Huolimatta maksimaalinen kestävyys ja luotettavuus vaihde, loput kevyt on ehdoton.
Pysty Running:
Kilpailukykyinen muoto käynnissä joka tapahtuu jyrkässä maastossa. Vertical Running urheilijat liikkuvat suurilla nopeuksilla vuorella ja näyttävät uhmata painovoimaa. Ne ovat erittäin kunnossa, varmista jaloin ja on erittäin nopeita refleksejä. He käyttävät hyvin vähän vaihde, mutta mitä ne käyttävät on yksilöllisesti valittu: suorituskykyä painosuhde on tärkeä rooli näissä valmisteissa, ja se on avainkysymys kehittämisessä Vertical Running kokoelma.

Dynafit Vertical Pro Polea on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Dynafit:n tuotteita, kuten Vertical Pro Pole, löydät ne omasta juoksu & triatlon verkkokaupastasi Dynafit Valtava valikoima Suomesta:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. Dynafit Valtava valikoima Suomesta:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä juoksu & triatlon varusteita Dynafit:lta.

Kuvaus


Dynafit - Lisätarvikkeet - Sauvat

Dynafit Vertical Pro Pole Sauvat Lisätarvikkeet
You may also like...