0 Item(s)
€0.00
Etusivu >>  Coreevo >>  Miesten vaatteet >>  pitkähihaiset tech-paitapuserot >>  Coreevo T Shirt L/S Pitkähihaiset tech-paitapuserot Punainen Miesten vaatteet

Ryhmät

Coreevo T Shirt L/S Pitkähihaiset tech-paitapuserot Punainen Miesten vaatteet
€71.22  €39.17Säästä: 45%
  • Malli: 1121622
  • 5000 Kpl varastossa
  • Coreevo T Shirt L/S Pitkähihaiset tech-paitapuserot Punainen Miesten vaatteet

Valitse:Määrä

Coreevo T Shirt L/S Pitkähihaiset tech-paitapuserot Punainen Miesten vaatteet_checkout
Coreevo T Shirt L/S Pitkähihaiset tech-paitapuserot Punainen Miesten vaatteet

Coreevo® COMPRESSION paidat keskipitkän puristus ja vankan tuen ja antaa tunne mukavuuden vuoksi niiden Dryarn® kuituja ja Zero Kitka tekniikka, joka suosii täydellinen liikkumisvapaus ilman kitkaa tai epämukavuutta. He kunnioittavat ihon luonnollista pH, pitää se kuivana koko ajan ja estää epämiellyttäviä hajuja ansiosta lämmönjohtavuus Dryarn® ja sen bakteriostaattisia kapasiteettia.
Ominaisuudet:
Saumaton
Bakteriostaattiset kangas: ehkäisee ärsytystä ja epämiellyttäviä hajuja
Kirjekuoret kehon kuin toinen iho
Laaja lämpötila-alue
Extreme mukavuutta kovan harjoittelun
Optimaalinen lämpötila kaikissa tilanteissa
Ekologinen kuitua, 100% kierrätettävä
Tekniset tiedot:
Paino: 161gr
Sävellys:
80% Dryarn®
15% elastaania
5% Polyamidi
kunnossapito
Pese lämpötiloissa alle 30 ° C, käsin tai koneella.
Kuiva varjossa
Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta
Älä silitä
Käyttö ja suorituskyky:
Ne sopivat koulutus- ja / tai kilpailevia kaikenlaista urheilua, joka vaatii paljon liikkumavapautta, vähentäen kulumista aiheuttamaa lihasten tärinää ja laaja lämpötila käytössä.
Erittäin suositeltavaa, sillä pintakerros koulutustilaisuuksiin ja / tai kilpailuja, ja aina ylimääräinen lämpösuoja tarvitaan lisääntynyt hien haihtumista.
tekniikka:
Matala lämmönjohtavuus (LTC): se luo hikoiluun este, joka toimii eristeenä vastaan ​​sisäänpääsyä samalla välittää hiki ulkopuolelle, jolloin iho pysyy kuivana ja lämpimänä talvella ja raikas ja kuiva kesällä.
Pakkaa Panel Alue:
Parantaa lihasten suorituskykyä ja vähentää vaikutusta tärinää koulutuksen aikana tai kilpailu. Takaukset happea lihaksiin parantaa palautumista liikunnan.
Zero Kitka:
Ystävällinen kosketus vältetään kitkaa ja lisää meidän mukavuutta ja tunne hyvinvointi mahdollistaa urheilijan keskittyä liikunnan.
Luonnollisesti Light:
Dryarn® on kevyin kuitu luonnossa olevat. Keveys lisää joustavuutta ja mukavuutta ja parantaa synkronoinnin urheilijan liikkeitä, jotka tarjoavat pysyvyys oman harjoituksia.
Enginereed Kestää Pakkaus: Dryarn® kestää hiertymät, rikkoutuminen, valoa ja lämpöä valotus, hankaus (ei Pilling), tai inmersion merivedessä muuttamatta sen ominaisuuksia.
Ventiflex System:
Ventiflex System sopii lihasten liikkeet parantaa joustavuutta ilman hankausta.
Enginereed muotoilu antaa lisää ilmanvaihtoa välttäen ärsytystä parantaa hiki ilmanvaihto.
Bakteriostaattiset Kapasiteetti:
Bakteriostaattisia pysähtyy bakteerien lisääntymistä mutta ei välttämättä tappaa ne vastoin anti bakteeri aine, joka tappaa bakteereja kuten ystävällinen bakteerit ihon kasviston, joka tuottaa ja mantains happamuutta ihon pinnan (pH).
Hiki Karkotus Kapasiteetti:
Salaisuus piilee sen vedenpitävä ominaisuudet ja suuri pintajännitys, jotka välittävät kosteus ja hiki ulkopuolelle, jossa ne haihtuvat, jättäen ihon aina kuivana, vaikka intensiivisen ja pitkäaikainen fyysinen rasitus.
Ympäristö Care:
100% kierrätettävä. Dryarn® on ekologinen lanka värjätty alkuperää kiinteitä lisäaineita, jotka eivät vaadi nestemäisen jätteen aikana värjäys prosessi. Se ei menetä värin ja on energiaa säästävä, koska sen erittäin korkea suorittamista lanka tarvita painamalla.

Coreevo T Shirt L/S on paras tuote juoksu & triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Pitkähihaiset tech-paitapuserottuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Miesten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset Coreevo hullu edistäminen Suomi:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Coreevo-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Kuvaus

Väri: Punainen
Coreevo - Miesten vaatteet - Pitkähihaiset tech-paitapuserot,Väri: Punainen

Coreevo T Shirt L/S Pitkähihaiset tech-paitapuserot Punainen Miesten vaatteet