0 Item(s)
€0.00
Etusivu >>  Coreevo >>  Miesten vaatteet >>  lyhythihaiset tech- paitapuserot >>  Coreevo Jummper S/s Lyhythihaiset tech- paitapuserot Punainen Miesten vaatteet

Ryhmät

Coreevo Jummper S/s Lyhythihaiset tech- paitapuserot Punainen Miesten vaatteet
€78.00  €42.90Säästä: 45%
  • Malli: 135926136
  • 5000 Kpl varastossa
  • Coreevo T Shirt S/S Lyhythihaiset tech- paitapuserot Sininen Miesten vaatteet
  • Coreevo T Shirt S/S Lyhythihaiset tech- paitapuserot Musta Miesten vaatteet
  • Coreevo Jummper S/s Lyhythihaiset tech- paitapuserot Punainen Miesten vaatteet
  • Coreevo Jummper S/s Lyhythihaiset tech- paitapuserot Punainen Miesten vaatteet Helsinki
  • Coreevo K Lite 2.0 Lyhythihaiset tech- paitapuserot Sininen Miesten vaatteet

Valitse:Määrä

Coreevo Jummper S/s Lyhythihaiset tech- paitapuserot Punainen Miesten vaatteet_checkout
Coreevo Jummper S/s Lyhythihaiset tech- paitapuserot Punainen Miesten vaatteet

Coreevo® JUMMPER paidat ovat kevyitä ja erittäin mukava. Ne on suunniteltu kestämään kaikkein rasittava vuoristojuoksukilpailuja kilpailuissa. Kehitetty yhdessä urheilijoiden ja vuori juoksijat, tämä kokoelma tehtiin Saumaton tekniikkaa, jotta suuremman liikkumisvapauden ja estää epämiellyttäviä aiheuttamaa kitkaa saumat. Käyttö yksinomainen Dryarn® mikrokuituliinalla tarjoaa korkean kosteuden haihtumista, pitää ihon kuivana koko ajan, ja vertaansa vailla mukavuutta.
Ominaisuudet:
Saumaton
Bakteriostaattiset kankaasta, joka estää ärsytystä ja epämiellyttäviä hajuja
Suuri kantokyky, 4 taskua
Ergonominen sivutaskua MeshMix
Vahvistettu lanne tasku MeshMix
Vetoketjutasku avain tai tunnus
Äärimmäistä mukavuutta pitkillä matkoilla
Ekologinen kuitua, 100% kierrätettävä
Tekniset tiedot:
Paino: 145gr
Sävellys:
95% Dryarn®
5% elastaania
Huolto:
Pese lämpötiloissa alle 30 ° C, käsin tai koneella.
Kuiva varjossa
Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta
Älä silitä
Käyttö ja suorituskyky:
Täydellinen kilpailevat lyhyen ja pitkän vuoristo rotuja ja ultra matkan kilpailuihin ja intensiiviseen koulutustilaisuuksia.
tekniikka:
Matala lämmönjohtavuus (LTC):
Se luo hikoiluun este, joka toimii eristeenä vastaan ​​sisäänpääsyä samalla välittää hiki ulkopuolelle, jolloin iho pysyy kuivana ja lämpimänä talvella ja raikas ja kuiva kesällä.
Zero Kitka:
Ystävällinen kosketus vältetään kitkaa ja lisää meidän mukavuutta ja tunne hyvinvointi mahdollistaa urheilijan keskittyä liikunnan.
Luonnollisesti Light:
Dryarn® on kevyin kuitu luonnossa olevat. Keveys lisää joustavuutta ja mukavuutta ja parantaa synkronoinnin urheilijan liikkeitä, jotka tarjoavat pysyvyys oman harjoituksia.
Bakteriostaattiset Kapasiteetti: bakteriostaattinen aine estää bakteerien lisääntymistä mutta ei välttämättä tappaa ne vastoin anti bakteeri aine, joka tappaa bakteereja kuten ystävällinen bakteerit ihon kasviston, joka tuottaa ja mantains happamuutta ihon pinnan (pH).
Hiki Karkotus Kapasiteetti:
Salaisuus piilee sen vedenpitävä ominaisuudet ja suuri pintajännitys, jotka välittävät kosteus ja hiki ulkopuolelle, jossa ne haihtuvat, jättäen ihon aina kuivana, vaikka intensiivisen ja pitkäaikainen fyysinen rasitus.
Ympäristö Care:
100% kierrätettävä. Dryarn® on ekologinen lanka värjätty alkuperää kiinteitä lisäaineita, jotka eivät vaadi nestemäisen jätteen aikana värjäys prosessi. Se ei menetä värin ja on energiaa säästävä, koska sen erittäin korkea suorittamista lanka tarvita painamalla.
3D Saumaton Grip:
Optimaalinen pito non slip. Exclusive Saumaton teknologia vieressä usean suuntaava 3D-suunnittelu saumaton Grip alueet optimaalisen ja kestävän pidon kaikissa tilanteissa.

Coreevo Jummper S/s on paras tuote juoksu & triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Lyhythihaiset tech- paitapuserottuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Miesten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset Coreevo uusi listaus Suomi:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Coreevo-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Kuvaus

Väri: Punainen
Coreevo - Miesten vaatteet - Lyhythihaiset tech- paitapuserot,Väri: Punainen

Coreevo Jummper S/s Lyhythihaiset tech- paitapuserot Punainen Miesten vaatteet