0 Item(s)
€0.00
Etusivu >>  Coreevo >>  Miesten vaatteet >>  säiliön katon >>  Coreevo Jummper Singlet Säiliön katon Punainen Miesten vaatteet Jälleenmyyjä

Ryhmät

Coreevo Jummper Singlet Säiliön katon Punainen Miesten vaatteet Jälleenmyyjä
€71.22  €39.17Säästä: 45%
  • Malli: 135926134
  • 5000 Kpl varastossa
  • Coreevo Singlet Säiliön katon Punainen Miesten vaatteet
  • Coreevo Singlet Säiliön katon Musta Miesten vaatteet
  • Coreevo Jummper Singlet Säiliön katon Punainen Miesten vaatteet Jälleenmyyjä
  • Coreevo Singlet Säiliön katon Musta Miesten vaatteet Maahantuoja
  • Coreevo Jummper Singlet Säiliön katon Punainen Miesten vaatteet

Valitse:Määrä

Coreevo Jummper Singlet Säiliön katon Punainen Miesten vaatteet Jälleenmyyjä_checkout
Coreevo Jummper Singlet Säiliön katon Punainen Miesten vaatteet Jälleenmyyjä

Coreevo® JUMMPER paidat ovat kevyitä ja erittäin mukava. Ne on suunniteltu kestämään kaikkein rasittava vuoristojuoksukilpailuja kilpailuissa. Kehitetty yhdessä urheilijoiden ja vuori juoksijat, tämä kokoelma tehtiin Saumaton tekniikkaa, jotta suuremman liikkumisvapauden ja estää epämiellyttäviä aiheuttamaa kitkaa saumat. Käyttö yksinomainen Dryarn® mikrokuituliinalla tarjoaa korkean kosteuden haihtumista, pitää ihon kuivana koko ajan, ja vertaansa vailla mukavuutta.
Ominaisuudet:
Saumaton
Bakteriostaattiset kankaasta, joka estää ärsytystä ja epämiellyttäviä hajuja
Suuri kantokyky, 4 taskua
Ergonominen sivutaskua MeshMix
Vahvistettu lanne tasku MeshMix
Vetoketjutasku avain tai tunnus
Äärimmäistä mukavuutta pitkillä matkoilla
Ekologinen kuitua, 100% kierrätettävä
Tekniset tiedot:
Paino: 140gr
Sävellys:
95% Dryarn®
5% elastaania
Huolto:
Pese lämpötiloissa alle 30 ° C, käsin tai koneella.
Kuiva varjossa
Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta
Älä silitä
Käyttö ja suorituskyky:
Täydellinen kilpailevat lyhyen ja pitkän vuoristo rotuja ja ultra matkan kilpailuihin ja intensiiviseen koulutustilaisuuksia.
tekniikka:
Matala lämmönjohtavuus (LTC):
Se luo hikoiluun este, joka toimii eristeenä vastaan ​​sisäänpääsyä samalla välittää hiki ulkopuolelle, jolloin iho pysyy kuivana ja lämpimänä talvella ja raikas ja kuiva kesällä.
Zero Kitka:
Ystävällinen kosketus vältetään kitkaa ja lisää meidän mukavuutta ja tunne hyvinvointi mahdollistaa urheilijan keskittyä liikunnan.
Luonnollisesti Light:
Dryarn® on kevyin kuitu luonnossa olevat. Keveys lisää joustavuutta ja mukavuutta ja parantaa synkronoinnin urheilijan liikkeitä, jotka tarjoavat pysyvyys oman harjoituksia.
Bakteriostaattiset Kapasiteetti: bakteriostaattinen aine estää bakteerien lisääntymistä mutta ei välttämättä tappaa ne vastoin anti bakteeri aine, joka tappaa bakteereja kuten ystävällinen bakteerit ihon kasviston, joka tuottaa ja mantains happamuutta ihon pinnan (pH).
Hiki Karkotus Kapasiteetti:
Salaisuus piilee sen vedenpitävä ominaisuudet ja suuri pintajännitys, jotka välittävät kosteus ja hiki ulkopuolelle, jossa ne haihtuvat, jättäen ihon aina kuivana, vaikka intensiivisen ja pitkäaikainen fyysinen rasitus.
Ympäristö Care:
100% kierrätettävä. Dryarn® on ekologinen lanka värjätty alkuperää kiinteitä lisäaineita, jotka eivät vaadi nestemäisen jätteen aikana värjäys prosessi. Se ei menetä värin ja on energiaa säästävä, koska sen erittäin korkea suorittamista lanka tarvita painamalla.
3D Saumaton Grip:
Optimaalinen pito non slip. Exclusive Saumaton teknologia vieressä usean suuntaava 3D-suunnittelu saumaton Grip alueet optimaalisen ja kestävän pidon kaikissa tilanteissa.

Pidätkö Coreevo Jummper Singlet tuotteesta? Käy juoksu & triatlon verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Miesten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki juoksu & triatlontuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Miesten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Kuvaus

Väri: Punainen
Coreevo - Miesten vaatteet - Säiliön katon,Väri: Punainen

Coreevo Jummper Singlet Säiliön katon Punainen Miesten vaatteet Jälleenmyyjä
You may also like...