0 Item(s)
€0.00
Etusivu >>  Coreevo >>  Miesten vaatteet >>  joustosukat >>  Coreevo Full Compression 2.0 Joustosukat Valkoinen Miesten vaatteet

Ryhmät

Coreevo Full Compression 2.0 Joustosukat Valkoinen Miesten vaatteet [1121625]Coreevo Full Compression 2.0 Joustosukat Valkoinen Miesten vaatteet
Move your mouse over image or click to enlarge
Coreevo Full Compression 2.0 Joustosukat Valkoinen Miesten vaatteet
€36.83  €20.25Säästä: 45%
  • Malli: 1121625
  • 5000 Kpl varastossa
  • Coreevo Full Compression 2.0 Joustosukat Valkoinen Miesten vaatteet
  • Coreevo Compression Calf Colortech Joustosukat Musta Pinkki Miesten vaatteet
  • Coreevo Compression Calf Colortech Joustosukat Keltainen Musta Miesten vaatteet
  • Coreevo Full Compression 2.0 Joustosukat Punainen Miesten vaatteet
  • Coreevo Compression Calf Colortech Joustosukat Punainen Valkoinen Musta Miesten vaatteet

Valitse:Määrä

Coreevo Full Compression 2.0 Joustosukat Valkoinen Miesten vaatteet_checkout
Coreevo Full Compression 2.0 Joustosukat Valkoinen Miesten vaatteet

Coreevo® vasikka puristusholkkeja on suunniteltu antamaan suurimman mahdollisen hyödyn puristus, säilyttäen niiden ominaisuuksia ajan myötä. Korkea vastus niiden Dryarn® kuitujen ja Pakkaa Panel Zone optimoi lihasten suorituskykyä, vähentää tärinää aiheuttamat vaikutukset ja parantaa lihasten hapetus, helpottaa elpymistä. Coreevo® vasikka puristusholkkeja eivät menetä kokoonpuristumisominaisuudet jälkeen monta mailia käytön.
Ominaisuudet:
Ergonominen muotoilu
Edistäminen laskimopaluun
Lihas vahinkojen ehkäisy
Suurin talteenotto
kestävä pakkaus
Helpottaminen hiki haihtumisen
Extreme mukavuutta kovan harjoittelun
Ekologinen kuitua, 100% kierrätettävä
Käyttö ja suorituskyky:
Ihanteellinen vaativiin koulutusten ja / tai kilpailuissa pitkä tai lyhyt kesto.
Suositellaan toipuminen vaativiin koulutusten ja / tai kilpailuja.
Tekniset tiedot:
Sävellys:
80% Dryarn®, 15% elastaania, 5% Polyamidia
Paino: 55 g / pari
tekniikka:
Matala lämmönjohtavuus (LTC): se luo hikoiluun este, joka toimii eristeenä vastaan ​​sisäänpääsyä samalla välittää hiki ulkopuolelle, jolloin iho pysyy kuivana ja lämpimänä talvella ja raikas ja kuiva kesällä.
Pakkaa Panel Alue: parantaa lihasten suorituskykyä ja vähentää vaikutusta tärinää koulutuksen aikana tai kilpailu. Takaukset happea lihaksiin parantaa palautumista liikunnan.
Zero Kitka: Ystävällinen kosketus vältetään kitkaa ja lisää meidän mukavuutta ja tunne hyvinvoinnin mahdollistaa urheilijan keskittyä liikunnan.
Luonnollisesti Light: Dryarn® on kevyin kuitu luonnossa olevat. Keveys lisää joustavuutta ja mukavuutta ja parantaa synkronoinnin urheilijan liikkeitä, jotka tarjoavat pysyvyys oman harjoituksia.
Suunniteltu Kestää Pakkaus: korkea vastus Dryarn® tarjoama Coreevo tiedostonpakkaustuotteista korkea kestävyys pitämällä kaikki ominaisuutensa ajan myötä. Hanki edut puristus kauemmin.
Bakteriostaattiset Kapasiteetti: bakteriostaattinen aine estää bakteerien lisääntymistä mutta ei välttämättä tappaa ne vastoin anti bakteeri aine, joka tappaa bakteereja kuten ystävällinen bakteerit ihon kasviston, joka tuottaa ja mantains happamuutta ihon pinnan (pH).
Hiki Karkotus Kapasiteetti: Salaisuus piilee sen vedenpitävä ominaisuudet ja suuri pintajännitys, jotka välittävät kosteus ja hiki ulkopuolelle, jossa ne haihtuvat, jättäen ihon aina kuivana, vaikka intensiivisen ja pitkäaikainen fyysinen rasitus.
Ympäristö Care: 100% kierrätettävä. Dryarn® on ekologinen lanka värjätty alkuperää kiinteitä lisäaineita, jotka eivät vaadi nestemäisen jätteen aikana värjäys prosessi. Se ei menetä värin ja on energiaa säästävä, koska sen erittäin korkea suorittamista lanka tarvita painamalla.
Huolto:
Pese lämpötiloissa alle 30 ° C, käsin tai koneella.
Kuiva varjossa
Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta
Älä silitä

Aiotko hankkia itsellesi suositun Coreevo Full Compression 2.0:n? Kaikki Coreevo-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Coreevo Full Compression 2.0 jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme Coreevo uusi tyyli Suomi:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman juoksu & triatlon varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Kuvaus

Tyyppi: Pohjelihas Väri: Valkoinen
Coreevo - Miesten vaatteet - Joustosukat,Tyyppi: Pohjelihas ,Väri: Valkoinen